Een nieuw probleem....  

Syn_in_Illinois 43T
0 posts
4/26/2006 8:53 am

Last Read:
4/26/2006 9:35 am

Een nieuw probleem....


Er is een kerel die ik rond stad onlangs gezien heb. Ik weet niet wat het is over deze kerel, maar hij krijgt echt mij toestand. Er is rechtstreeks oog contact elke keer geweest. Normaal zal ik nooit weg eerst kijken, maar wanneer ik hem zie die ik weg kijk. Zijn glimlach is ongelofelijk! Ik word letterlijk dom iedere enkele tijd! Nu is het probleem dit - twee mannen. Er is een man in mijn leven dat ik heel sterke gevoelens voor heb. De andere, kan ik denken niet stoppen over zelfs al ik nooit naar hem voor heb gesproken. Ik weet met de tweede man - het is slechts verliefdheid. Met de tweede man - ik denk eerlijk heel sterke gevoelens dat van liefde vormt. Ik wil iemand niet kwetsen, maar ik wil mijn "cake" en weet wat te doen niet. Het laatste ding in de wereld die ik net nu wil, is een vriend. Mijn laatste vriend verwoestte dat deel van mijn leven net nu. Welke zou in de wereld ik moeten doen?

Become a member to create a blog