Stupid Questions  

PMSKhan 85G
31 posts
5/27/2006 8:06 am

Last Read:
6/8/2006 4:25 am

Stupid Questions

Found these stupid questions which people usually ask.

1. At the movies: When you meet acquaintances / friends.
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here.

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet.
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia..... why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask.
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years.
Stupid Question:- Children ou've become so big.
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask.
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No, he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call.
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether AdultFriendFinder chatters get laid or not. You thought I was sleeping... you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair.
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding.

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth.
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks.
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a piece of chalk and now it's in flames!!!!



phoenix639 49F

5/27/2006 9:24 am

Hey i love this.

Made me giggle loads

Cheers.


PMSKhan 85G

5/27/2006 1:23 pm

thanks pretty girl}


Become a member to create a blog