In het bos...  

IkBenLekker26 36F
98 posts
4/9/2006 1:20 pm

Last Read:
4/18/2006 4:11 pm

In het bos...


Het gebeurde tijdens het zomerkamp.
Ik was samen met B mee om de groep jongeren te begeleiden.

Hoewel we hadden afgesproken niet teveel te drinken, hadden wij als begeleiding toch altijd wel een voorraadje. Zodoende had ik voor ons nachtspel een fles wijn en wat chips meegenomen. Het kon tenslotte wel een tijdje duren voordat de groepen bij ons langskwamen.
In het bos hebben wij eerst onze opdracht uitgezet. Toen dat klaar was, werd het al aardig donker.
Het was windstil en de maan scheen zacht over het bladstille water van een riviertje.
Ergens ver weg kon je de eerste groep in het bos horen.
De kinderen hadden een grote mond, vooral omdat ze een beetje bang waren zo in het donker in het bos. B en ik kletsten wat over vroeger. Wij kenden elkaar al vanaf de middelbare schooltijd en hadden veel gezamenlijke vrienden waarmee wij allerlei dingen deden. Nu had ik een relatie en B was sinds kort vrijgezel.
Doordat het toch wel snel fris werd, smaakte de wijn erg lekker. Of het nu door het romantische sfeertje kwam of door de drank, ik weet het niet maar op een gegeven moment zaten B en ik lekker dicht tegen elkaar aangekropen.
Toen kwam de eerste groep...wij hoorden ze al van ver aankomen. Nadat de groep de opdracht had uitgevoerd en wij het opdracht formulier hadden ingevuld werd het weer stil in het bos.

Om toch een beetje te bewegen gingen wij een stukje wandelen langs de oever van het riviertje, de volgende groep liet toch nog wel even op zich wachten.
Het werd wat fris, dus B sloeg zijn arm om me heen. Ik beantwoordde dit door mijn arm om zijn middel te leggen. Zwijgend wandelden wij verder langs het riviertje.
Op een gegeven moment konden wij niet verder. De kortste weg terug was via een bospad.
Wij overlegden wat wij zouden doen en besloten via dit pad terug te keren naar ons plekje aan de oever van het riviertje.
Het bospad was toch flink wat donkerder. Plotseling vloog vlak voor ons een duif op uit het struikgewas. Ik schrok, slaakte een kreet en sprong zowat in B. Hij hield me stevig vast en wij keken elkaar diep in ogen.
Mijn hart ging wild tekeer. We kwamen dichterbij elkaar en op dat moment zocht mijn mond die van hem. Wij gaven elkaar een kus. Vervolgens keken elkaar diep in de ogen en kusten elkaar weer, nu inniger, maar vol liefde.
Onze tongen kroelden over elkaar alsof zij een wilde tango dansten.

Na een minuten durende kus liepen wij terug naar ons plekje. De armen nu lekker om elkaar heen geslagen. Nog steeds hoorden wij geen nieuwe groep kinderen naderen.
Door de opwinding waren we dorstig geworden en dronken nog maar wat uit de fles wijn. Ik morste wat en B likte mijn kin schoon. Opnieuw zochten onze monden elkaar. Onze tongen gingen al zoekende draaiend door elkaar. Zijn ademhaling werd wat korter.
Voorzichtig gingen we liggen op de plaid die we gelukkig hadden meegenomen. B lag naast me en ik was lekker relaxed op mijn rug gaan liggen. B steunde op een elleboog en keek me aan. Ik keek naar hem, en wij begrepen wat er ging gebeuren. Er werd geen woord gewisseld.... Zachtjes streelde hij mijn wang. Ik kuste hem zachtjes. Hij trok mij boven op zich en doordat hij zijn been tussen mijn benen deed kon hij mijn kutje zachtjes met zijn bovenbeen stimuleren. Mijn ademhaling werd korter, hijgender. Toen ik B een paar hele geile blikken gaf ging hij met zijn hand onder mijn dikke trui en ik voelde zijn hand over mijn borsten glijden. Mijn tepels stonden strak vooruit, wachtend om gestreeld te worden.
Door zijn aanrakingen werd ik nog geiler en ondertussen streek zijn bovenbeen nog steeds over mijn ondertussen nat geworden kutje. Ik had een vrij wijde trui aan, iets waar B gelijk gebruik van maakte. Hij maakte mijn bh los en likte zachtjes mijn tepels die bijna op springen stonden. Ik draaide me zo dat zijn been continue lekker over mijn klitje wreef. Ik voelde hoe lekker ik klaar ging komen en sloeg mijn armen strak om B heen. Even lagen we stil en keken elkaar diep in de ogen. Mmm, zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen met mijn kleren nog aan.

Hij lachte en kuste me teder. Terwijl we elkaar kusten gingen mijn handjes bij hem op onderzoek uit. Zachtjes kriebelde ik tussen zijn spijkerbroek. Ik ritste behendig zijn spijkerbroek los en trok zijn boxer een stukje naar beneden. Een hele lekkere lul sprong naar voren, zo te zien blijkbaar blij bevrijd te worden uit zijn benauwde positie.
Ik liet mijn vingers langzaam over hem heen glijden, streelde zachtjes de onderkant van zijn ballen en kroop langzaam omhoog naar zijn eikel. Daar trok ik langzaam cirkeltjes terwijl ik hem zo af en toe voorzichtig een beetje aftrok. Hij hunkerde naar meer, dus ik liet mijn tong over zijn eikel glijden en nam zijn lul in mijn warme mondje. Hij kreunde en dat was voor mij een sitmulans om hem heerlijk af te zuigen.
Ik keek hem aan tijdens het pijpen en zag aan zijn ogen dat hij klaar ging komen. Niet snel daarna voelde ik hoe zijn heerlijke zaad in mijn mond kwam.
We lagen nog even in een roes bij te komen, toen we plotseling de volgende groep dichterbij hoorden komen. Snel hebben we onze kleren recht getrokken en hebben de kinderen bij hun opdracht geholpen alsof er niets gebeurd was.
De andere groepen volgden elkaar in tempo op, ze moesten vast en zeker elkaar gevolgd hebben. Toen het laatste groepje weg was, hebben we lekker in elkaars armen nog even liggen genieten uitkijkende over een inmiddels licht dampend riviertje in het maanlicht alvorens terug te lopen naar het kampterrein...

rm_Geert8008 36M
1 post
4/10/2006 5:32 am

geil verhaal...

dat wil ik ook wel met je doen...


rm_bar_in_ams 47M

4/10/2006 8:19 am

hoi
het is een heerlijk verhaal hopelijk zullen er nog veel volgen

xxxjes bar


thejaggle 43M

4/10/2006 11:56 am

IBL prima verhaal, ga zo door vind dit soort belevenissen om te lezen super geil.
thanks
xxxx
thejaggle


knipoog97 46M

4/10/2006 3:13 pm

Prachtig, ik ben weer helemaal vrolijk van je verhaal. Ga door, ga door..


0nno61 54M
227 posts
4/10/2006 3:14 pm

hmmm zo wil ik ook wel een avond in een bos doorbrengen!
Mooi verhaal,

thx
Onno

0nno61


peet213 59M
3 posts
4/15/2006 4:04 am

hmmmmmm een mooi verhaal, erg goed geschreven, ga zo door


undercover3333 29M
5 posts
4/25/2008 5:50 am

mooie verhalen maar kunne we niet regelen dat ik er ook in voor kom


Become a member to create a blog