De badmeester  

IkBenLekker26 36F
98 posts
7/26/2006 12:59 am

Last Read:
9/8/2006 12:44 pm

De badmeester


De eerste keer dat ik binnenliep, was de badmeester mij al opgevallen: stukken ouder dan ik ben, sportief en slank, een lieve lach en mooi donker haar waar je maar al te graag je vingers door wilt kroelen. Korte broek en mouwloos hemd geven geen zicht op zijn lijf, gespierde mooie kuiten: de rest valt te raden…

Mijn hart slaat harder als ik elke keer als ik hem zie en ik glimlach tegen hem. Deze week merk ik dat hij ook zijn ogen niet van mij kan afhouden: terwijl ik langs hem liep stootte ik per ongeluk tegen zijn arm..een flikkering… een blik … een speelse glimlach… Na het zwemmen stap ik gloeiend uit het water en hij spreekt mij aan: Het gaat goed hè, je bent goed in vorm! Ik lach en kijk hem diep in zijn ogen aan. Hij kijkt terug en terwijl ik opsta blijft hij mij volgen. Ik loop naar de kleedhokjes en ik kijk achterom of hij mij gevolgd is, gelukkig heeft hij de boodschap begrepen.

Ik loop naar de verste kleedhokjes waarvan ik weet dat er niet veel mensen komen en ik trek hem mee in het hokje. Ik duw het bankje naar beneden zodat het hokje op slot gaat. Hij slaat snel maar zacht zijn armen om mijn natte lijf heen, drukt mij tegen hem aan zodat mijn badpak hem ook natmaakt, maar dat hindert niet. Ik sla mijn hand om zijn nek en kus hem in de hals. Hij kijkt mij aan en mompelt dat ik nog zo mooi en jong ben terwijl hij al bijna met opa wordt aangesproken… Ik kus hem en zeg dat hij een jeugdige uitstraling heeft en mij dat totaal niet was opgevallen. Terwijl ik met mijn andere hand onder zijn natte shirt kruip, strijk ik met mij neus langs zijn oor en ik fluister dat ik hier al lang op heb zitten wachten… Zijn buik is strak en klammig van mijn badpak, zijn ademhaling gaat ongecontroleerd maar passioneel. Hij zucht en wil mij kussen, ik plaag hem echter door wat achteruit te stappen. Lang kijken wij elkaar diep in de ogen, maar plots pakt hij mij beet en geeft mij een vurige zoen: zijn warme tong gaat eerst langzaam en verkennend, wat ruwig zoals een kat… hij is teder en zorgzaam maar dan draait hij wilder en zoent mijn gezicht: heerlijk!

Ondertussen heeft hij zijn handen op mijn schouder geplaatst en probeert begerig mijn badpak uit te trekken. Ik help hem want het badpak zit strak, waardoor wel mijn contouren goed tot zijn recht komen. Ik sla het badpak tot mijn middel terug en liefdevol kijkt hij naar mijn slanke taille en volle borsten waar mijn hard geworden tepels vurig uitsteken. Hij omvat ze voorzichtig aan en ik sla een diepe zucht en kreun zachtjes. Ik zoen hem wild en trek zijn T-shirt uit: ook hij is opgewonden. Ik druk hem tegen mij aan en voel van onderen een warme spanning stijgen. Het kleedhokje is niet zo hoog en we moeten oppassen dat wij niet gezien worden. Zoals je weet is er maar weinig ruimte en knal je al snel tegen de wanden op, wat zo’n heerlijk gammel lawaai maakt. We schieten in de lach maar hij zegt: shhh stil maar… Hij kijkt mij diep in de ogen en rolt mijn padpak nu nog verder naar beneden langs mijn welgevormde heupen en gespierde benen. Hij bekijkt mij langdurig wat mij wat verlegen maakt: ik heb nog niet eerder met een wat ervaren man in zo’n opwelling iets ondernomen……. Hij zakt door zijn knieën en kust mij onder mijn navel. Hij kust erom heen en zegt dat ik een schattige navel heb, mooi afgewerkt klein maar teder. Hij zakt steeds verder naar beneden. Zachtjes strijkt hij met zijn wijsvinger over mijn gladde lippen en met zijn duim beroert hij het streepje haartjes in het midden hiervan. Hij kust, duwt zijn tong wat door die haartjes heen wat een siddering in mijn onderlijf teweegbrengt. Ik stoot wat achteruit maar hij pakt mijn billen en duwt het zachtjes terug richting zijn mond. Weer draait hij rondjes op dat gevoelige plekje waardoor ik kronkelend en zuchten tegen het hokje leun met mijn armen. Hij kijkt omhoog en zegt dat ik mooi ben, lekker voel met die combinatie van toch wat glad maar niet helemaal: het windt hem op.

Deze ochtend heb ik voor het eerst besloten mij zo te scheren en ik neem voor dit te blijven doen… Mijn benen knikken en hij duwt mij zachtjes op het bankje. Hij hurkt voor mij neer en legt mijn benen over zijn schouders, mijn kuiten rusten op zijn gladde warme rug wanneer hij mij nadert. Ik streel zijn haar terwijl hij mij dijen kust en steeds dieper en dichterbij komt. Hij kneedt mijn benen om mij af te leiden en plots likt hij mij en draait zijn tong wilde rondjes overal, tussen mijn lippen, mijn knopje en zelfs even probeert hij naar binnen te gaan. Dit is echter zo gevoelig dat hij stopt en mij in de armen neemt en kust. Ik duw hem omhoog en trek zijn korte broek naar beneden terwijl ik heupwiegend hem aankijkend ook naar beneden zak. Ik leg mijn handen op zijn lenden en met mijn vingers streel ik de rand boven zijn bilnaad… dan rol ik zijn boxer naar beneden en omvat zijn strakke billen terwijl ik met mijn andere hand van voren zijn lid beroer. Hij reageert hier direct op, slaat zijn ogen neer en zucht hard. Ik glij voorzichtig af naar zijn lichaam en zet mijn volle lippen tegen zijn top en ik krul mijn tong eromheen. Hij kreunt zachtjes en strijkt mij over mijn hoofd, terwijl ik hem pijp. Ik zuig en duw zijn lid steeds dieper naar binnen en roer mijn tong eromheen: hij is heerlijk warm en hard en de smaak is prettig. Dan begint hij te schokken en fluistert: ‘Stop, nee mmm wacht even.’. Hij kijkt me aan en trekt mij omhoog. Ik sla meteen mijn benen om zijn middel en hij slaat zijn warme armen om mij heen. We staan met verhitte klamme lichamen tegen elkaar en ik voel hoe hij steeds meer groeit tegen mijn warmste plekje. Ik doe mijn ogen dicht en langzaam glijdt hij bij mij naar binnen: soepel en glad, want oh wat ben ik nat… Hij voelt groter aan dan ik dacht en nadat ik dit tegen hem zei, fluistert hij hitsig terug in mijn oor dat ik erg strak ben dat het lijkt of ik nog niet vaak lief heb gehad. Ik glimlach en fluister terug dat dat wel klopt. Verrast kijkt hij mij aan, maar ik kus hem snel en streel zijn lijf.

Voorzichtig begint hij op en neer te bewegen ik slaak een kreun en draai mijn bekken mee. Ritmisch en teder gaan we door, maar dan kussen en likken wij steeds wilder en worden de bewegingen heviger en stotender. Hij vraagt of het gaat, maar als antwoord duw ik hem op het bankje en ga boven op hem zitten. Er is weinig ruimte, maar ik ben lenig en sla mijn armen om zijn nek. Ik wieg snel heen en weer wat een heerlijke sensatie is, hij vult mij zo volledig. Steeds sneller,dieper, wilder en warmer tot wij samen tot een hoogtepunt komen gaan we door. Ik kan mij haast niet inhouden en ondruk kreunen, terwijl hij mij steeds harder vult en stoot. Begerig massert hij mijn rug en borsten en vingert hij mijn natte knopje. Zacht kreunend en hijgend komen we klaar, ik eerst en al snel hij ook. Hij houdt mij stevig vast en we zoenen elkaar. Ik glij van hem af en ril van opwinding. Plots gaat er een bel: beiden schrikken ons dood. Hij wordt omgeroepen om te assisteren in het zwembad. Lachend en met gloeiende wangen kijken we elkaar diep in de ogen aan en kussen elkaar nog een laatste keer. Hij beroert mij nog eenmaal, maar dan schiet hij in de kleren en maakt aanstalten om het hokje open te doen. Ik pak zijn arm en trek hem snel terug: fluister in zijn oor: ‘tot volgende week?!’ Hij knipoogt, geeft mij nog een overheerlijke laatste zoen en gaat dan snel terug naar het zwembad.

Bal4yoe 52M
1 post
8/9/2006 8:58 am

whoo lekker dit overkomt mij niet ,een goed verhaal
is ie echt?? lekker heet ...\8
ga zo door


Become a member to create a blog