Frustration of posting to a group  

HardNNaughty71 46M
231 posts
5/10/2005 8:18 am

Last Read:
3/5/2006 9:27 pm

Frustration of posting to a group


I don't know if this happens to anyone else or not, but it is frustrating to me! Please let me know if I am alone in this or not.
I am a member of a few discussion groups on this site, one of which I started myself (and sadly have had no one else join to date) and the others I have joined existing groups.
Whenever I go to post a new topic in the existing groups it never seems to appear. If I add a post to an existing topic it "usually" appears, but not always.
VERY frustrating, and I can't figure out what I am doing wrong. It seems like a pretty simple process . . .type, type int he number, submit.

vegas_sinner04 30F

5/10/2005 9:40 am

it seems easy enough but i know a lot of my posts don't go through either. maybe it's just a system glitch or something.


rm_KathyHZ 62M/62F

5/10/2005 10:14 am

I've had the same problem (this week in particular) when posting in the magazine. Ditto for whatever votes I give to other's answers. I'm not getting a rejection email, the darn things just never show up. It's frustrating as all heck.


Lapkin4u 42F

5/10/2005 11:37 am

My posts dont appear right away either on my group...i think they have to go through some kind of approval first. Dont be discouraged about your group....i see you just started it and it takes time to build up members...i started my own group too, back in end of march, early april and i only have eight members so just give it some time....they will come.


owlguy55 61M
1 post
5/10/2005 11:57 am

I have the same problem. I also have problems connecting privite chat-rooms.


papyrina 51F
21133 posts
5/10/2005 12:06 pm

nothing ,its this friendly site lol,your not alone it does it to all of us


I'm a

and
i'm here to stay


Become a member to create a blog