Member Deleted Post  

Biggirly45 56F
8 posts

Member Deleted Post


This post has been deleted by Biggirly45 (Denied)

wetmale1954 62M

1/7/2006 12:15 am

Herken daar veel in, vooral in het angsthazerige. Is natuurlijk ook altijd een verschil tussen fantasiebeleving en werkelijkheid. Maar dat hoeft je niet te weerhouden om van alles uit te proberen en dan zie je wel wat je echt geil vindt en wat niet. Ligt er ook aan met wie denk ik, sfeer etc. En dat je een stevige meid bent is alleen maar heerlijk, genoeg mannen geilen op volle BBW, deze man in ieder geval wel. Ik heb een dergelijke fantasie, maar dan met drie volle dames (of met meer mensen, geile mannen en volle vrouwen), mmmm. Weet niet of ik echt drie geile ronde vrouwen aankan, maar wat een manier om te onder te gaan, mmmmm. Fantasieen genoeg, genieten en proberen waar te maken!


rm_yoyakim 48M
1 post
1/7/2006 6:13 am

Geldt voor mij enigszins the same. Je postuur maakt niet zoveel uit, het gaat om wat je doet met je lijf. Gevoel, passie, lust daarbij.
Voel je angst of schroom om je droom waar te maken, begin dan stapje voor stapje. Simpelweg eerst 1, dan 2, maar laat ze tevoren weten wat je wilt, en kies mensen die je kunt vertrouwen.

Liefs,
Justus


hornybopper 56M
2 posts
1/20/2006 5:23 pm

Tja lieve Big Girlie, fantasie├źn zij verlangens uit het onbewuste.
Dus eigenlijk is het iets dat je heeeel graag wilt maar je steeds weer ontkent.
ooit komt er een moment dat je er aan toe wil geven maar ... ben je dan nog in staat om het zo te doen? Hee, we worden allemaal een dagje ouder dus waar wachten we nog op???
Persoonlijk denk ik dat wij op onze leeftijd (als 40 plussers) toch eindelijk wel eens gas moeten gaan geven voordat we onze dromen nooit meer kunnen waarmaken.
En ... je hebt al drie fans / liefhebbers dus wat let je?? De 4e man??

Anyway: I love your story!

Greets from Gerrit uit Haarlem.


Become a member to create a blog