Zeker die gene die de moeite nemen ook de teksten te lezen  

2sweetangeltje 42F
6 posts
3/30/2006 2:51 pm

Last Read:
12/24/2007 3:06 pm

Zeker die gene die de moeite nemen ook de teksten te lezen

hi hoi, ik schrijf fijn in het nederlands hier hoor!! Na enige tijd het wat rustiger aan te hebben gedaan, geniet ik weer eens van alle complimenten en aandacht. Gelukkig zitten hier zo af en toe erg leuke contacten tussen. Zeker die gene die de moeite nemen ook de teksten te lezen, die ik zoals men begrijpt, niet voor niets heb vermeld bij mijn profiel en voorkeur! Helaas merk ik dat er ook een hoop mensen contact zoeken op een manier die ik echt te grof vind. Of van die mannen die direct over zaken schrijven waar ik echt niet in geïnterreseert ben. Mannen die een relatie hebben mannen, die de 35 ruim gepasseeert zijn. Werkelijk ik val niet op zoveel ouder
Nou wel weer genoeg geklaag. Maar let wel er zijn vast wel menschen die wel lezen TOCH?
Ciao en nog veel plezier verder op deze leuke Site!arribaarriba69 51M

4/1/2006 12:38 am

Ja, er zijn mensen die dit lezen Niet iedereen kan je profiel lezen dus zullen er altijd mensen zijn die je benaderen die sommige dingen van jou niet weten. Heerlijk om te zien hoe je op de negatieve gevallen spreekt. Ze hebben je wel geraakt en dat heb jij mogelijk gemaakt.

~~ xx arri xx ~~


helenavt1969 46M
1 post
4/9/2006 4:32 pm

je ziet er goed uit volgens mij, trouwens.


rm_casalzonezul 50M/50F
4 posts
11/7/2006 10:52 am

Ik denk dat de mensen groffer zijn omdat ze anoniem achter hun PC zitten. In real live zouden ze dat volgens mij niet doen.

Internet daten is wel leuk maar als je een tijdje meeloopt stompt het af.


rm_spiffy966 47M

4/7/2007 2:53 am

He sweet.......Grofheid is een gebrek aan woordschatting en fatsoen.......Sex site of niet.....RESPECT......


GlobeTraveler73 43M

9/15/2007 3:50 pm

Ha 2Sweet. Mensen met een grote mond hebben de halve wereld dat weet je toch.
En achter een PC kan je doen en laten wat je wil. Niemand kent je Niemand ziet je. ( alleen als je dat zelf wil)
Groetjes en wie weet tot ziens.

Globe......


Become a member to create a blog